Sweet Sauna

De Sweet Sauna met zijn exclusieve interieur is de eerste sauna die lichaam en geest maximaal laat ontspannen.. De klassieke sauna-ervaring wordt extra versterkt door de kracht van geuren, aroma’s en muziek.

4 verschillende sauna-programma’s zorgen voor een uniek saunabeleving:

RELAX

Stress smelt weg door de kracht van het blauwe licht, relaxerende geluiden en de sensationele mix van citrus en aroma’s. Badend in een ontspannende warmte wordt je lichaam wakker in een nieuw licht, waar het rust gevonden heeft.

PURIFY

Maak van deze kennismaking een geschenk voor je lichaam, waarbij je huid en lichaam hun stabiliteit kunnen terugvinden, versterkt door een gele lichtsensatie, muziek en aroma’s. De kracht van de warmte verwijdert afvalstoffen en onzuiverheden.

TONIC

Laad de batterijen van je lichaam snel op met aangename muziek en de zachte sensaties van de groene kleur. Koester je in de verse en pittige aroma’s om je lichaam, laat je gedachten en geest volledig te herbronnen.

EXCITE

De energie van het rode licht en de sensuele geur van zachte kruiden nemen je mee op een verrassende reis. Lichaam en geest worden heropgeladen, ondersteund met aangename dynamische geluiden, een plek waar de warmte de huid diep reinigt. Het is een ervaring die je kracht en vitaliteit geeft om er weer tegenaan te gaan.

Onze sauna reserveren kan vanaf nu ook online!

Reserveer nu