​Sweet Spa

De stoomcabine is samen met de Sweet Sauna een nieuwe manier om wellness te ontdekken. Plaatsen waar lichaam en geest de tijd krijgen om even tot rust te komen. Dit is het nieuwe wellness-concept!

De stoomcabine is een variant op het bekende Turkse stoombad of de hammam. Het is een cabine die verwarmd wordt tot ongeveer 45°C – 50°C. De stoomnevel zorgt voor een hoge luchtvochtigheid, waardoor het lichaam snel gaat zweten. Door deze combinatie van warmte en vochtigheid openen de poriën van de huid zich volledig. De huid kan zo sneller alle afvalstoffen van je lichaam afbreken en verwijderen.

Laat je verwennen door de relaxerende warme tropische regen met Maracuja-aroma. Geniet van een fris briesje met munt gecombineerd met de krachtige eigenschappen van een stoomcabine met eucalyptusaroma in de Sweet Spa. Dit is de mogelijkheid om in een kleinere ruimte toch een volledige wellnessbehandeling te krijgen. Lekker genieten in privacy.

Door het eenvoudige bedieningspaneel kun je kiezen uit vier verschillende programma’s. Zo kun je de Spa telkens weer op een andere manier ontdekken.

RELAX

Stress smelt weg door de krachtige kleur van het blauwe licht en de ontspannende geuren en geluiden. het gevoel van een bodyscrub op je huid. Breng je lichaam en geest weer in balans met dit speciale spaprogramma.

PURIFY

Maak van deze kennismaking een geschenk voor je lichaam, waarbij je geest en je huid zich goed voelen en je weer een gevoel van evenwicht ervaart dankzij het zachte, stimulerende gele licht met aangepaste geluiden. Je voelt je gezuiverd en geregenereerd, verlost van alle onzuiverheden.

TONIC

Laad in een mum van tijd de batterijen van je lichaam op met zachte muziek geïnspireerd door het groene licht. Koester je in de zachte muziek en intense aroma’s.Dit speciale programma zorgt voor een verhoging van je dagelijkse welbehagen.

EXCITE

De onstopbare energie van het rode licht laat je wegsmelten op een trip naar het onbekende. Je geest en lichaam komen tot rust bij wisselende stoomsensaties en een verfrissende tropische regen.

Onze sauna reserveren kan vanaf nu ook online!

Reserveer nu